Happily Ever After Starts Here

 

Online Cursus Zelfliefde & Liefdesrelaties

Hallo dappere ziel,

Ben jij er ook zo grandioos klaar voor om liefde te ontvangen? Gun je jezelf een relatie die klopt en vanzelf gaat? Een relatie die in rust en vertrouwen geankerd ligt, maar barst van lichtheid, humor, intimiteit, connectie en diepgang? Verlang je naar een partner die uitgaat van jouw beste intenties, die jou ziet voor wie je bent en je uitdaagt en ondersteunt waar nodig? Dat bestaat. Ja, óók voor jou. En jij kunt dit vanaf 13 mei 2019 zelf ontdekken in mijn 6-weekse online cursus... Happily Ever After Starts Here.

Van een liefdeloos leven...

Ik heb jarenlang rondgedoold met een gat in mijn hart. Zo voelde dat tenminste. Mijn zelfwaarde was afhankelijk van de bevestiging van buitenaf. Maar alle liefde die erin werd gegoten, liep er aan de onderkant weer uit. Ik had een liefdevolle familie, loyale vrienden en verschillende geïnteresseerde mannen. Maar het was nooit genoeg. Ik durfde niet op hun liefde te vertrouwen en zoog iedereen om me heen leeg. Daarnaast trok ik steeds verkeerde matches aan. Totdat ik begreep dat mijn relaties met anderen een weerspiegeling waren van de relatie met mezelf.

... naar een leven vol liefde

Dit is goed nieuws! Het betekent dat jij grote invloed hebt op de kwaliteit van liefde die je ontvangt. Het betekent dat je met zelfinzicht, discipline en vertrouwen de liefdesrelatie van je dromen kunt manifesteren. Ik kan het weten, ik heb dit doelbewust en stapsgewijs gedaan. Ik geloof niet in een prins op een wit paard, soulmates of één dekseltje voor elk potje. Ik geloof dat jij bepaalt wat je waard bent. Dat je dat aan jezelf bewijst. En dat een liefdevolle en betrouwbare relatie met jezelf, liefde en commitment van buitenaf aantrekt. Ikzelf en talloze van mijn cliënten hebben dit al in de praktijk mogen ervaren. En nu deel ik de beginselen van mijn methode 'van een zelfliefde-loos leven naar een leven vol liefde' graag met jou!

Meld je direct aan

Early bird prijs geldig t/m 26 september!

Johanna Nolet

Mijn naam is Johanna Nolet (33) en ik ben coach en schrijver op het gebied van zelfliefde en relaties. Na een loopbaan als gezinscoach opende ik in 2012 mijn eigen praktijk. Je kunt mij kennen van mijn veel gelezen blog Geen Bekende Vrouwen of van één van de vele interviews die ik gaf over zelfliefde en bodypositivity. Ik schrijf voor verschillende online platforms en tijdschriften waaronder Bedrock en &C Magazine. Na het succes van mijn eerste online cursus Be The Example You Never Had, gericht op oprecht en creatief leven, lanceerde ik begin 2018 deze 6-weekse online cursus Happily Ever After Starts Here over zelfliefde en liefdesrelaties.

 Reviews

"Happily Ever After Starts Here is een cursus over de belangrijkste liefde die je jezelf kunt wensen!"
~ Jasmien

Deze cursus overtrof mijn verwachtingen! Het is een prachtige uitnodiging om van een totaal andere kant naar je leven en relaties te kijken."
~ Zillah

"Johanna is een inspirator! De lessen uit de cursus hebben een directe positieve invloed gehad op mijn relatie. 
~ Joleen

"Happily Ever After Starts Here is een ijzersterke uitnodiging tot eerlijke reflectie op het gebied van zelfliefde, met een fijne Facebook support group, inspirerende anekdotes en humor."
~ Anne

"Johanna heeft een ongelooflijk bijzondere mix van open en bloot stellen en tegelijkertijd direct en knetter helder zijn. Ze heeft veel eerstehands kennis, ervaring en humor en dat maakt het onwijs leuk om hier praktisch mee aan de slag te gaan."
~ Lara

 Happily Ever After Starts Here

Ben jij er klaar voor om de liefde die je ontvangt in eigen hand te nemen? Meld je dan nu aan!

Dit ga je (over jezelf) leren:

hoe jij onbewust liefde op afstand houdt;
hoe je constructieve matches aantrekt;
hoe je destructieve matches vroeg detecteert;
hoe je communiceert vanuit liefde in plaats van angst voor afwijzing;
 hoe je soepeltjes van afhankelijkheid naar onafhankelijkheid beweegt;
hoe je je eigen valkuilen omzeilt (die hebben we allemaal!);
hoe je de kwaliteit van je huidige relatie verhoogt;
 wat de volgende juiste stap is voor jou;
en hoe je een ware looooooooove magnet wordt!

In deze vorm:

binnen een 6-weekse online cursus van 13 mei t/m 21 juni 2018;
met om de week een inleiding van de stof via Facebook Live,
plus een werkblad met zelfreflectie-opdrachten via email;
en om de andere week een live Q&A in de Facebook groep.

De inleidingen en Q&A's vinden plaats op dinsdagavond om 20:00 uur. Ben je net aan het werk, aan het sporten of de kinderen in bed aan het stoppen? Geen probleem! Je kunt je vragen vooraf insturen en alle filmpjes zijn achteraf terug te kijken. De intensiteit van de cursus bepaal je zelf en je kunt de cursus -binnen de cursusdata- volledig in je eigen tijd doen. Realiseer je wel dat het resultaat van de cursus afhankelijk is van de tijd en aandacht die je er zelf instopt.

Voor wie:

singles die klaar zijn voor ware liefde;
mensen die worstelen binnen hun huidige relatie;
stelletjes die met liefde en humor hun eigen invloed op de
gezamenlijke dynamiek willen onderzoeken;

Investering:

PRIJS
€150,-
Early Bird: €120,- (geldig t/m ...)

TIJD
Inleiding: 30 min (week 1,3,5)
Q&A: 30-45 min (week 2,4,6)
Opdrachten: 15-60 min per week (afhankelijk van jouw leerstijl)
Mijmertijd: tot je een ons weegt 😉
Totaal: +/- 45 min per week

LOCATIE
Facebook groep: 'Online Cursus: Happily Ever After Starts Here'

 

"Liefde is niet iets dat je toevallig vindt, het is iets dat je bewust bent."

❤ Johanna

Kies jij voor liefde?

Wil jij je onderdompelen in onderwerpen als zelfliefde, relaties, bodypositivity en oprecht en creatief leven?

Schrijf je dan in voor mijn liefdesbrief en wordt deel van onze dappere Love Tribe!

{a2860ar32875}