Happily Ever After Starts Here

 

Online Cursus Zelfliefde & Liefdesrelaties

Hallo dappere ziel,

Ben jij er ook zo grandioos klaar voor om liefde te ontvangen? Gun je jezelf een relatie die klopt en vanzelf gaat? Een relatie die in rust en vertrouwen geankerd ligt, maar barst van lichtheid, humor, intimiteit, connectie en diepgang? Verlang je naar een partner die uitgaat van jouw beste intenties, die jou ziet voor wie je bent en je uitdaagt en ondersteunt waar nodig? Iemand bij wie je volledig jezelf kunt zijn, zonder dat je elkaar voor lief neemt? Dat bestaat. Ja, óók voor jou. En jij kunt dit vanaf 2 oktober 2018 zelf ervaren in mijn 6-weekse online cursus... Happily Ever After Starts Here.

Van een liefdeloos leven...

Ik heb jarenlang rondgedoold met een gat in mijn hart. Zo voelde dat tenminste. Mijn zelfwaarde was afhankelijk van de bevestiging van buitenaf. Maar alle liefde die erin werd gegoten, liep er aan de onderkant weer uit. Ik had een liefdevolle familie, loyale vrienden en verscheidene mannen die iets van me wilden. Maar het was nooit genoeg. Ik durfde niet op hun liefde te vertrouwen en zoog iedereen om me heen leeg. Daarnaast trok ik steeds verkeerde matches aan. Totdat ik begreep dat mijn relaties met anderen een weerspiegeling waren van de relatie met mezelf.

... naar een leven vol liefde

Dit is goed nieuws! Het betekent dat jij grote invloed hebt op de kwaliteit van liefde die je ontvangt. Het betekent dat je met zelfinzicht, discipline en vertrouwen de liefdesrelatie van je dromen kunt manifesteren. Ik kan het weten, ik heb dit doelbewust en stapsgewijs gedaan. Ik geloof niet in een prins op een wit paard, soulmates of één dekseltje voor elk potje. Ik geloof dat jij bepaalt wat je waard bent. Dat je daar een keuze in te maken hebt. En dat een liefdevolle en betrouwbare relatie met jezelf, liefde en commitment van buitenaf aantrekt. Ikzelf en talloze van mijn cliënten hebben dit al in de praktijk mogen ervaren. En nu deel ik de beginselen van mijn methode 'van een zelfliefde-loos leven naar een leven vol liefde' graag met jou!

Meld je direct aan

Early bird prijs geldig t/m 14 september!

Johanna Nolet

Mijn naam is Johanna Nolet (32) en ik ben coach, schrijver en spreker op het gebied van zelfliefde, relaties en oprecht leven. Na verschillende sociaal-psychologische studies en een korte loopbaan als raadsonderzoeker en gezinscoach, opende ik in 2012 mijn eigen praktijk. Je kunt mij kennen van mijn veel gelezen blog Geen Bekende Vrouwen of van één van de vele interviews die ik dit jaar gaf over bodypositivity. Ik schrijf voor online platforms MYND en Bedrock, en voor verschillende tijdschriften waaronder &C Magazine. Na het succes van mijn eerste online cursus Be The Example You Never Had, gericht op oprecht en creatief leven, lanceerde ik begin 2018 deze 6-weekse online cursus Happily Ever After Starts Here over zelfliefde en liefdesrelaties.

 Reviews

"Bij Johanna durf ik mijn onzekerheden en dromen uit te spreken. Het gevolg? Ik voel me energiek, laat zowel positieve als negatieve emoties toe en maak keuzes die bij mij passen."
~ Sanne Portman

"Johanna weet precies hoe ze, ook online, een veilige en liefdevolle omgeving kan creëren waarin iedereen volledig zichzelf kan zijn. Ik ben erg dankbaar voor deze ontmoeting!"
~ Daniella Vons

"Johanna heeft me geholpen mijn masker af te zetten. Ik durf nu mijn angsten volledig onder ogen te komen en te doorvoelen. Ik heb leren aanvaarden wie ik ben en waar ik voor sta."
~ Inge Deblieck

"Johanna heeft me door haar enthousiasme, openheid en humor weer dichterbij mezelf gebracht."
~ Wendy Reijnhoudt

 Happily Ever After Starts Here

Ben jij er klaar voor om je eigen lovestory te gaan schrijven? Meld je dan nu aan!

Dit ga je (over jezelf) leren:

hoe jij onbewust liefde op afstand houdt;
hoe je constructieve matches aantrekt;
hoe je destructieve matches vroeg detecteert;
hoe je om je valkuilen heen beweegt (die hebben we allemaal);
hoe je zelfdiscipline toepast vanuit liefde;
hoe je de kwaliteit van liefde in je huidige relatie verhoogd;
en hoe je een ware looooooooove magnet wordt!

In deze vorm:

binnen een 6-weekse online cursus van 2 oktober t/m 13 november 2018;
met om de week een themales via Facebook Live,
plus een werkblad met zelfreflectie-opdrachten;
en om de andere week een Q&A in de Facebook groep.

De themalessen en Q&A's vinden plaats op dinsdagavond om 20:00 uur. Ben je net aan het werk, aan het sporten of de kinderen in bed aan het stoppen? Geen probleem! Je kunt je vragen vooraf insturen en alle lessen zijn achteraf terug te kijken. De intensiteit van de cursus bepaal je zelf en je kunt de cursus -binnen de cursusdata- volledig in je eigen tijd doen.

Voor wie:

singles ready for true love;
vrouwen en mannen die ongelukkig zijn in hun huidige relatie;
stelletjes die met liefde en humor hun gezamenlijke dynamiek willen onderzoeken;

Investering:

PRIJS
€150,-
Early Bird: €120,- (geldig t/m 14 september)

TIJD
Themales: 30 min (week 1,3,5)
Q&A: 30-45 min (week 2,4,6)
Opdrachten: 15-60 min per week (afhankelijk van jouw leerstijl)
Mijmertijd: tot je een ons weegt 😉
Totaal: +/- 45 min per week

LOCATIE
Facebook groep: 'Online Cursus: Happily Ever After Starts Here'

 

"Liefde is niet iets dat je toevallig vindt, het is iets dat je bewust bent."

❤ Johanna

Kies jij voor liefde?

Wil jij je onderdompelen in onderwerpen als zelfliefde, relaties, bodypositivity en oprecht en creatief leven?

Schrijf je dan in voor mijn liefdesbrief en wordt deel van onze dappere Love Tribe!