Happily Ever After Starts Here

 

Online Cursus Zelfliefde & Relaties

Hallo dappere ziel,

Ben jij er ook zo grandioos klaar voor om ware liefde te ontvangen? Gun je jezelf relaties die kloppen en barsten van lichtheid, vertrouwen, humor, intimiteit, connectie en diepgang? Verlang je naar een partner die uitgaat van jouw beste intenties, die jou ziet voor wie je bent en je uitdaagt en ondersteunt waar nodig? Dat bestaat, dappere strijder. Ja, óók voor jou. En jij kunt dit vanaf nu zelf ontdekken in mijn 6-weekse online cursus Happily Ever After Starts Here.

Van een zelf-liefdeloos leven...

Ik heb jarenlang rondgedoold met een gat in mijn hart. Zo voelde dat tenminste. Mijn zelfwaarde was afhankelijk van de bevestiging van anderen. Maar alle liefde die erin werd gegoten, liep er aan de onderkant weer uit. Ik had een liefdevolle familie, loyale vrienden en mannelijke aandacht, maar het was nooit genoeg. Ik durfde niet op hun liefde te vertrouwen en zoog iedereen om me heen leeg. Daarnaast trok ik steeds verkeerde matches aan. Totdat ik begreep dat mijn relaties met anderen een weerspiegeling waren van de relatie met mezelf.

... naar een leven vol liefde

Dit veranderde alles voor mij! Wanneer je je relaties met anderen gaat zien als een directe spiegel van de relatie met jezelf, wordt de relatie met jezelf in feite het bedieningspaneel voor je relaties met anderen. Alles wat je jezelf geeft, krijg je van anderen terug. Om alles wat je jezelf misgunt, moet je bij anderen bedelen. Dit betekent dat je met zelfinzicht, zelfverantwoordelijkheid en vertrouwen de relaties van je dromen kunt creëeren. En dat je hiervoor van niemand anders afhankelijk bent. Het werkt elke keer weer!

Ik geloof niet in een prins op een wit paard, soulmates of één dekseltje voor elk potje. Ik heb ervaren dat jij bepaalt wat je waard bent. Dat je dit eerst aan jezelf bewijst. En dat die overgave aan jezelf, die betrouwbare relatie mét jezelf, de liefde en commitment van anderen aantrekt. Niet alleen ikzelf, maar ook tientallen dappere strijders die je voorgingen, hebben dit in de cursus en daarbuiten al mogen ervaren. Is het nu jouw beurt?

Meld je direct aan

Reviews

"Happily Ever After Starts Here is een cursus over de belangrijkste liefde die je jezelf kunt wensen."
~ Jasmien

"Nog geen drie maanden na Happily Ever After Starts Here, liep ik tegen mijn grote liefde aan. Als je je ertoe committeert, werken Johanna's lessen 100%."
~ Mariet

Deze cursus overtrof mijn verwachtingen! Het is een prachtige uitnodiging om van een totaal andere kant naar je leven en relaties te kijken."
~ Zillah

"Johanna is een inspirator! De lessen uit de cursus hebben een directe positieve invloed gehad op mijn relatie." 
~ Joleen

"Happily Ever After Starts Here is een ijzersterke uitnodiging tot eerlijke reflectie op het gebied van zelfliefde, met een fijne Facebook support group, inspirerende anekdotes en humor."
~ Anne

"Johanna heeft een ongelooflijk bijzondere mix van open en blootstellen en tegelijkertijd direct en knetter helder zijn. Ze heeft veel eerstehands kennis, ervaring en humor en dat maakt het onwijs leuk om hier praktisch mee aan de slag te gaan."
~ Lara

Johanna Nolet

Mijn naam is Johanna Nolet en ik ben coach, schrijver en trainer op het gebied van zelfliefde en relaties. Na verschillende opleidingen, waaronder een specialisatie tot (transcultureel) relatie- en gezinstherapeut en Esther Perel's Transformative Approach to Couples Therapy, opende ik in 2012 mijn eigen praktijk voor coaching en training.
Je kunt mij kennen van mijn veel gelezen blog Geen Bekende Vrouwen, mijn adviespodcast Lieve Jo of van één van de vele interviews die ik gaf over zelfliefde en bodypositivity. Daarnaast schrijf ik voor verschillende tijdschriften, kranten en online platforms.
Na het succes van mijn eerste online cursus Be The Example You Never Had, gericht op oprecht en creatief leven, lanceerde ik begin 2018 deze 6-weekse online cursus Happily Ever After Starts Here over zelfliefde en relaties.

 Happily Ever After Starts Here

Ben jij er klaar voor om de liefde die je ontvangt in eigen hand te nemen? Meld je dan nu aan!

Dit ga je (over jezelf) leren

hoe jij onbewust liefde op afstand houdt;
hoe je de matches aantrekt die kloppen met wie jij bent en wat je wil;
hoe je je patroon met 'verkeerde types' doorbreekt;
hoe je vanuit vertrouwen en zelfrespect een verbinding aangaat;
hoe je van eenzame, needy gevoelens naar liefde, rust en acceptatie beweegt;
hoe je soepel en met humor terugkomt uit projectie en verwijten (we all do it!)

waarom je je huidige relatie saboteert;
hoe je de communicatie binnen je huidige relaties verbetert;
wat nu voor jóu de beste volgende stap is.

In deze vorm

binnen een 6-weekse online cursus die je zelfstandig doorloopt;
met om de ene week een werkblad met reflectieopdrachten via de mail;
om de andere week Q&A Facebook video's met mijn antwoorden op veelgestelde vragen;
♥ en een Facebook support groep vol dappere strijders voor steun, herkenning en love power.

Q&A's

De Questions & Answers zijn van onschatbare waarde. In deze video's, die bestaan uit mijn visie op intieme en herkenbare vraagstukken van voorgaande cursisten, komen veelgemaakte denkfouten over (zelf)liefde aan het licht, alsook sabotagegedrag en blinde vlekken. Hierdoor kun je met zelfinzicht, humor, eerlijkheid en zelfliefde grote stappen gaan maken.

Online Love Coaching

Heb jij in dit proces ook behoefte aan individuele begeleiding? Dat ken ik! In dat geval kun je kiezen voor de optie met Love Coaching. Tijdens deze drie sessies gaan we samen dieper op jouw persoonlijke situatie in. De sessies vinden plaats via een online video conference platform en zijn doortastend en positief van aard. Als je het aandurft, is positieve ontwikkeling gegarandeerd!

Voor wie

mensen die klaar zijn voor ware liefde;
♥ mensen die op de 'verkeerde' types vallen;
♥ mensen met bindings- of verlatingsangst;
mensen die worstelen met of twijfelen over hun huidige relatie;
mensen die vriendschappen, werk- en familierelaties ingewikkeld vinden;

stelletjes die een eerlijke en liefdevolle blik op hun
gezamenlijke dynamiek willen werpen;
♥ dappere zielen, ongeacht hun gender, seksualiteit, leeftijd, huidskleur of relatiestatus.

Tijdsinvestering

Reflectieopdrachten: 30-60 min per week (afhankelijk van jouw leerstijl)
Q&A's: +/- 45 min per twee weken (in week 2, 4 en 6)
Love Coaching: 45 min per twee weken
Mijmertijd: tot je een ons weegt... 😉

De intensiteit van de cursus bepaal je zelf en je kunt de cursus volledig in je eigen tijd doorlopen. Het resultaat van de cursus is afhankelijk van de tijd en aandacht die je er zelf instopt.

Locatie


Facebook groep: 'Online Cursus: Happily Ever After Starts Here'

 

"Liefde is niet iets dat je toevallig vindt, het is iets dat je bewust creëert en toelaat."

❤ Johanna

Op dit moment draait er geen cursus. Geïnteresseerd in één op één coaching? Klik hier.

Happily Ever After Starts Here

€149

Elke twee weken krijg je per mail een paar reflectieve opdrachten toegestuurd, die je in hoofd en hart kunt laten rondzingen. Ik nodig je uit om er over na te denken, te schrijven en in gesprek te gaan. Zo krijgen nieuwe inzichten ruimte om te integreren.

In de Q&A's vind je mijn visie op persoonlijke, specifieke en herkenbare liefdesvragen van voorgaande cursisten.

BEPERKT PLEK

Happily Ever After Starts Here YOU & ME

€449

Elke twee weken krijg je per mail een paar reflectieve opdrachten toegestuurd, die je in hoofd en hart kunt laten rondzingen. Ik nodig je uit om er over na te denken, te schrijven en in gesprek te gaan. Zo krijgen nieuwe inzichten ruimte om te integreren.

In de Q&A's vind je mijn visie op persoonlijke, specifieke en herkenbare liefdesvragen van voorgaande cursisten.

Tijdens drie individuele online coachingsessies duiken we volledig in jouw persoonlijke situatie. We onderzoeken jouw destructieve patronen. Waar komen die vandaan? En wat heb jij nodig om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en keuzes te maken uit zelfliefde? We zoeken hierbij naar the missing link, naar positieve perspectieven (die zijn er altijd!) en gaan uit van het allerbeste scenario voor jou. Want je verdient niets minder!